Patisserie - Bakkerij - Chocolaterie

Maak een wandeling door onze nieuwe website en laat u verleiden.

Geschiedenis van de Bakkerij

Exact 25 jaar geleden zetten Eric en Yolande hun eerste zakelijke stapjes in de bakkerijwereld. Met een beperkt startkapitaal en een pak ambitieuze plannen is de zaak vandaag uitgegroeid tot een goed geoliede machine die 3 eigen winkels bevoorraadt met kraakverse producten .

HISTORIEK :
1989 : Dag 1 van de opening was een overrompeling! Als geboren en getogen Essenaars was het niet moeilijk om familie, vrienden, kennissen en buren te overtuigen om bij ons klant te worden . Onze beide ouders hebben ons van de eerste dag blijven steunen en helpen ons bijna dagelijks . Ik herinner me nog de dagen en nachten dat we letterlijk naast de oven sliepen, wat wisten wij als onervaren ondernemers van plannen en inschatten...

Het is pas 8 maanden later dat we een bakkersgast hebben aangeworven en ons eerste winkelmeisje. ( die werkt hier nog steeds...)

1994 : Na 5 jaar waren we er echt aan toe om zowel het atelier als de winkel te vergroten. We verdubbelden de winkeloppervlakte en plaatsten ook extra ovens die onmiddellijk rendeerden. Het aanbod werd groter en de kwaliteit steeg door onze gezamenlijke inzet. Iedereen heeft hier aan meegeholpen, anders hadden we nooit zo een "vers" imago gekweekt bij onze klanten.

2003 : Het was niet de bedoeling om nog extra uit te breiden maar toch zagen we ons genoodzaakt om het atelier totaal te vernieuwen, te vergroten en flink te investeren in machines. Door een bakkerij in Kalmthout over te nemen en er een nieuwe winkel in te steken kwam deze investering geen dag te vroeg.

2009 : Dit jaar hebben we de winkel in Hoogstraten volledig aangepakt. Een volledige nieuwe winkel staat klaar om de klanten te dienen. Tevens heeft de klant de mogelijkheid de bakker zelf aan het werk te zien. Een geheel nieuw concept met zelfs de mogelijkheid tot het volgen van lessen in deze winkel.

Iedere dag is even belangrijk voor ons, dagelijkse verse produkten bieden blijft dan ook de drijfveer van morgen...

Extra