Patisserie - Bakkerij - Chocolaterie

Maak een wandeling door onze nieuwe website en laat u verleiden.

Buren schenken auto weg

Frank Le Bruyn van Essen Press,bakker Eric Van Thillo en Gerard van fietsenhandel Schenk stunten met het einde jaar. Ze verloten een auto.

"We waren al langer van zin om iets te doen voor de klanten," vertellen de drie enthousiaste zelfstandigen."Tijdens een etentje ging de bal aan het rollen om met het eindejaar iets weg te geven.Een week later stond hier een gloednieuwe Volkswagen Fox voor de deur. Iedereen maakt evenveel kans. Wanneer je iets in één van de drie winkels iets koopt krijg je een stempel. Bij twaalf stempels is je kaart vol en maak je kans. Of je nu een taart, één pistolet, een krant, een tijdschrift koopt het maakt niet uit. Enkel bij het kopen van een fiets krijg je enkele stempels meer.

Dubbele stempels

Het is ongelofelijk wat een succes het al is. Op twee weken tijd zijn er al meer dan zesduizend kaarten over de toonbank gegaan. Of ze allemaal vol terugkomen weten we niet. Daarom geven we tussen kerst en nieuw dubbele stempels om de mensen nog een extra kans te geven. Op zondag 2 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie op het Heuvelplein zal in de late namiddag de winnaar worden getrokken."

Info:

www.essenpress.be
www.fietsenschenk.be
www.bakkerijvanthillo.be

Overzicht