Patisserie - Bakkerij - Chocolaterie

Maak een wandeling door onze nieuwe website en laat u verleiden.

Drie Kempense handelaars zijn beste in hun sector

HOOGSTRATEN/ESSEN/KALMTHOUT/TURNHOUT - Deze week zijn voor het eerst de Retail Awards uitgereikt, de prijzen voor de beste Vlaamse middenstanders. In drie van de tien categorieën heeft een Kempense onderneming gewonnen. Bakkerijgroep Van Thillo uit Essen wordt zelfs ambassadeur voor 2013.

De Retail Awards zijn in het leven geroepen door het evenementenbureau Euro Sales Events, dat ook de Horeca Awards en de Funeral Awards uitreikt. 674 handelszaken namen deel en daarvan is de helft door een anoniem jurylid bezocht. Uiteindelijk bleven er 132 genomineerden over, waarvan er tien tot laureaat zijn benoemd in evenveel categorieën.

Bij brood, banket en patisserie won bakkerijgroep Van Thillo. Eric Van Thillo en zijn vrouw Yolanda openden in 1989 hun bakkerij in Essen en hebben intussen ook vestigingen in Kalmthout en Hoogstraten. ‘Dit hadden we helemaal niet verwacht, maar uiteraard zijn we er tevreden mee', zegt Eric Van Thillo. ‘Dat we uit alle laureaten ook nog eens verkozen zijn tot Ambassadeur 2013, was helemaal een verrassing. Het is de bedoeling dat ik beginnende zaken een handje help. En dat is een hele eer. De erkenning is niet alleen voor mezelf, maar ook voor de winkeldames. Om de klanten te bedanken, moeten we nog iets verzinnen.'

Lees verder...

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20121129_00385919

Overzicht