Maandag 26 november werden voor het eerst de ‘Retail Awards’ uitgereikt, de prijzen voor de beste Vlaamse middenstanders. Bakker Eric Van Thillo uit Essen werd verkozen tot ambassadeur voor 2013.

De Retail Awards zijn in het leven geroepen door het evenementenbureau Euro Sales Events, dat ook de Horeca Awards en de Funeral Awards uitreikt. 674 handelszaken namen deel en daarvan is de helft door een anoniem jurylid bezocht.

Bij brood, banket en patisserie won bakkerijgroep Van Thillo. Eric Van Thillo en zijn vrouw Yolanda openden in 1989 hun bakkerij in Essen en hebben intussen ook vestigingen in Kalmthout en Hoogstraten.

“Ik heb deelgenomen op initiatief van de klanten zelf”, zegt Eric Van Thillo. “Zij hadden mij aangemeld vanuit mijn drie winkels in Essen, Kalmthout en Hoogstraten. Het ging vooral om service en klantvriendelijkheid.” De organisatie stuurde er ook een mysterieshopper op uit om die klantvriendelijkheid te staven. Met meer dan 8/10 werd Eric Van Thilo genomineerd.

Lees verder…

http://www.gva.be/regio-antwerpen-noord/essen/bakker-eric-van-thillo-is-ambassadeur-2013-voor-vlaamse-middenstanders.aspx